· 

vriendschap met een hoofdletter

Wij hebben een aantal échte scoutsvrienden. Met hen bouwden we samen onze scoutscarrière uit en leerden mekaar door en door kennen. We leerden voor mekaar door het vuur gaan, leerden mekaar kennen in moeilijke momenten en deelden onvergetelijke ervaringen.

 

Onze hechte groep groeide uit tot een hechte bende gezinnen waar ook onze kinderen elk hun plekje kregen. Meters en peters werden uit die groep gekozen, uitstapjes en reizen werden uitgestippeld, scoutspatrouilles werden gevormd door onze kids samen te voegen. De vriendschap werd doorgegeven via de genen want ook onze kinderen werden hechte vrienden.

Ook ons miss kreeg daar van dag één haar plekje. Ze mag zijn wie ze is, krijgt alle aandacht en knuffels waar ze enkel van gaat groeien. Bij verjaardagen krijgt ze smiley's via haar smartphone, op haar verjaardagsfeest komen vriendinnen bellen blazen, en elke stap die ze zet wordt met het nodige applaus aangemoedigd.

 

We zijn dan ook zo dankbaar voor die vriendschap! Wat onze vrienden en hun kinderen als evident beschouwen, koesteren wij enorm.

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 3
 • #1

  Riet (woensdag, 18 september 2019 20:48)

  �❤️

 • #2

  Viktor (woensdag, 18 september 2019 21:00)

 • #3

  Lore (woensdag, 18 september 2019 21:49)