· 

Sint

Ze had hem direct opgemerkt. De grote brievenbus op Marke plaats.

Bovendien wist ze maar al te goed dat de Sint zaterdag terug voet aan wal zet. 

 

Hoewel de Sint elk jaar voor de nodige stress zorgt, blijft het heerlijk om haar fonkelende ogen te zien. Ook dit jaar is de aankomst van de Sint zowel voor groot als klein zalig om naar te kijken, ook al is het voor de derde maal.

En telkens fladdert ze bij de woorden 'er zijn geen stoute kinderen'. Ze piept van blijdschap en glimt van spanning. 

 

 

 

Het zorgt elk jaar voor de nodige spanning. Dit in combinatie met onze verbouwingen én vooral het feit dat er ze vanaf morgen een klasje vormt met jongeren uit haar leefgroep en ze haar vertrouwde leerkrachten moet missen, maakten van dit weekend een wervelweekend full option.

 

En toch blijf ik de Sinttijd nog steeds enorm leuk vinden. Ik wil voor geen geld haar fonkelende oogjes missen.

Reactie schrijven

Commentaren: 0