· 

batterijen opladen.

We logeren deze week in het Mechels Bos. Een vakantiedomein waar zorggezinnen welkom zijn en waar onbetaalbare vrijwilligers paraat staan.
We logeren in één van de tien huisjes op het prachtige domein van Vakantiehuis Fabiola. Elke dag zijn er een aantal georganiseerde activiteiten op maat van onze zorgkinderen. Zwemmen, go-cart, knutselen, wandelen, bingo,... Je kiest zelf of je al dan niet deelneemt hieraan en krijgt zelfs de kans om je kind alleen te laten deelnemen. 

De vrijwilligers staan steeds paraat voor assistentie,  komen zelf vragen of ze wat kunnen betekenen en nemen spontaan over als ze zien dat het even moeilijk loopt.

Hier geen vreemde blikken als er gebrul uit het huisje komt, als je kind fladdert van geluk of iemand in je huisje komt binnen gewimpeld. Hier enkel begrip voor mekaars situatie, erkenning voor de zorgnoden van mekaar en alle respect voor ieder zijn of haar situatie.

 

Ons meisje fladdert en glundert in het rond. Ze geniet van de aandacht, van de activiteiten en van het meer dan lekker eten. 

Wij komen hier even op adem, even in de buitengewone cocon, en kunnen ook onze batterijen opladen.

Reactie schrijven

Commentaren: 3
 • #1

  Riet Viaene (zondag, 25 juli 2021 20:57)

  We kunnen het jullie van harte

 • #2

  Jana (zondag, 25 juli 2021 21:00)

  Top-vakantiehuis �

 • #3

  Tom (maandag, 26 juli 2021 06:48)

  Waar we elkaar leerden kennen�