· 

machtige foto

Wij hebben fantastische vrienden! 

Dominique en Geert behoren tot deze heerlijke bende.

 

Eén maal per maand nemen zij de ochtendrit naar de Lovie over. Ik weet nog dat mijn eerste reactie bij hun voorstel was: 'maar dat hoeft toch niet!'... Totaal tegen de visie van Magenta: doorgeven van zorg. Ik kan het goed overbrengen in de workshops maar zelf zorg doorgeven blijkt net wat moeilijker blijkbaar.

 

 

We hebben hun aanbod toch met beide handen aangenomen en ons miss blinkt telkens met het vooruitzicht om met 'de taxi' naar de Lovie te kunnen.

 

En dan kreeg ik vanmorgen nog eens al kers op de taart deze heerlijke foto! 

 

Mijn dag kan al niet meer stuk!

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Saar (dinsdag, 24 april 2018 08:56)

    Om te koesteren... goud waard zo’n unieke vrienden. Toppers!

    Ben zo blij dat de rust is teruggekomen.
    Liefs x