· 

zo trots

Onze Gust is het tweede jaar mee als moni op Hannibal kamp. Dit is een kamp voor zorgkinderen. 

 

Hij koos hier zelf voor. Dankzij het enthousiasme van Emmy en Julie!  Zij namen hem vorig jaar op sleeptouw en ook dit jaar vinden zijn zorgkinderen de moeite waard om hun verlof aan op te offeren. 

Dit doet iets met zorgmama's, dat beroert mijn hartje en daar ben ik oneindig dankbaar voor!

 

Ook dit jaar twijfelde hij geen enkel moment om terug zijn vrije tijd aan zorgkinderen te besteden.

 

En dan kregen we vanmorgen deze zalige foto van onze Gust en zijn poulain Flor! Zijn mama stuurde ons deze heerlijke foto door.

 

We leerden Flor en zijn gezin kennen op een zalige zorgvakantie in het Mechels Bos. Dankzij ons zorgenmeisje mochten wij al heel veel oprechte en fantastische mensen leren kennen. Mensen die hetzelfde hobbelige pad bewondelen, mensen die weten wat het is om een zorgenkind te hebben, mensen die de moeilijke maar zeker ook de mooie momenten weten te benoemen.

 

Lieve Gust, wat ben ik trots op jou! Je hebt hier al thuis een zorgenzus lopen, en toch kies je ervoor om zorgenkinderen de tijd van hun leven te geven! 

Reactie schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Virginie (donderdag, 19 juli 2018 21:28)

    Om terecht fier op te zijn! X

  • #2

    Tineke (vrijdag, 20 juli 2018 00:12)

    Wat is er mooier dan de liefde van jullie als ouders werkelijk doorleefd zien door jullie bloedeigen kinderen... Jullie laten zien dat door het zorgen heen, weliswaar met ups en downs, er zoveel liefde heerst die het beste innerlijke geluk bij mensen naar boven brengt! En dit is de ÉCHTE liefde in de meest PURE vorm... Jullie 3 kinderen zijn niets anders dan warme mensen met liefde in zijn mooiste vorm! Een voorbeeld voor velen... XXX