· 

muzikale droom

November 2019: in het Sportpaleis konden we nog maar eens genieten van een overvolle muzikale avond met één van mijn Helden en zijn Ideale mannen.

Ik weet nog dat ik tranen in mijn ogen kreeg toen het gordijn het koor te voorschijn toverde. Bij de eerste tonen voelde je hoe de rillingen door de zaal zich verspreidden. Niet alleen de hoeveelheid zangers maar vooral hun prachtige gezangen waren indrukwekkend.

 

Op zo'n momenten geniet ik met volle teugen en ben ik stiekem wel jaloers: 'waarom sta ik daar niet tussen'. Jaloers in de zin van 'hoeveel bewondering heb ik voor deze zangers'.

 

Maar... eind maart 2022 krijg ik de kans om zelf een deel uit te maken van dit indrukwekkend koor.

 

Eind augustus trad ik samen met een heerlijk koor op met Hans Primusz en Sioen in Gent. Een voorsmaakje dat wel duidelijk naar meer smaakte. Toen ik de kans kreeg om aan het Bart Peeters-project mee te doen, heb ik geen moment getwijfeld.

 

Vele online sessies en meezingsessies in de auto later is het donderdag zo ver. Ik mag 1 van de 500 zijn, samen met Bart en zijn geniale muzikanten. Ongelooflijk dankbaar voor alweer een droom

die mag uitkomen.

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Julie (dinsdag, 29 maart 2022 22:41)

    Brood(pudding) voor morgenvroeg gaat in premiére!