· 

de beste kapster van het land!

Ik heb een dochter die vooruit wil in het leven. Ze wil zo graag zijn zoals anderen en steekt dan graag een tandje bij.

 

Wij hebben een fantastische kapster Delphine die al van de eerste kappersbeurt enorm goed met ons meisje om kan. Ik herinner mij het alsof het gisteren was: Marie die geen seconde op haar stoel kon blijven zitten en Delphine die daar rustig onder bleef en bovendien ongestoord het haar van haar bleef knippen. Ze knipte het haar al wandelen mét altijd een schitterend resultaat.

Ze voelt ons meisje zo goed aan en laat Marie gewoon Marie zijn. De klik is er tussen hen twee en dat is heerlijk om te zien!

 

Vanmorgen ging Marie voor het eerst alleen naar de kapper. Ik betaalde op voorhand en liet het voor de rest los. Als Marie een doel voor ogen heeft, is het haast onmogelijk om hierin tegen in te gaan...

Ze is nog maar net vertrokken en krijg al via messenger een foto van Delphine: ze zit al aan de wasbak. Hoe heerlijk is dat?!

 

Een klein half uurtje later stapt hier een glimmende meid binnen, apetrots op haar nieuwe kapsel! Ik stuur ook een foto terug naar Delphine met de woorden: glimworm thuis gekomen, dank je wel!

 

Zo mooi te zien dat ons meisje ook de kans krijgt om 'groot' te worden.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 3
 • #1

  Saar (vrijdag, 13 april 2018 23:33)

  Oh... de max gewoon! Super gedaan Marie en zou zouden er meer mogen zijn als Delphine ��❤️

 • #2

  isabel (zondag, 15 april 2018 18:13)

  zaaaaaaaaaaaaalig die gewone kleine dingen die voor vele mensen doodgewoon zijn zijn voor onze kids van heel groot belang .Super gedaan Marie .En supergoed gedaan mama want loslaten is niet altijd simpel :-)

 • #3

  Christa (dinsdag, 17 april 2018 23:17)

  Dat verwonderd mij geen haar . Hoe Delphine met alle mensen kan omgaan , dit vind men niet veel meer de dag van vandaag . Ze staat paraat voor oud en jong , met handicap of niet . Voor Delphine zijn het allemaal brave en toffe mensen . Mijn hoed gaat ook af voor het jonge meisje die alleen naar de kapper is geweest ! ���