· 

spelen, fonkelen en genieten

Zondag hadden we onze vrienden op bezoek. Vrienden waar we ons enorm verbonden mee voelen.

 

Net als zij hebben zij een zorgenmeisje, net als ons hebben ze drie kinderen, net als ons houden ze van kleine dingen om van te genieten. We vinden mekaar in de gesprekken, in het delen van emoties, in het de slappe lach krijgen bij grappige uitspraken, in het mogen heerlijk zichzelf zijn.

 

We deden samen met hen de wandeling van PLAY in Kortrijk.

 

Het werd een heerlijk middagje keuvelen, vol bewondering voor kleine dingen. Een toren vol groene ballonnen waar jong en oud zin kreeg om te spelen, een kamer vol confetti waar Merle zich eens volledig mocht laten gaan, een toren waar je uit kan springen...

 

We zagen vooral fonkelende oogjes!

 

Net omdat onze meisjes 'eeuwig klein' blijven, houden ze nog steeds zo van die speelse zaken. Maar ook omdat ze eens helemaal niet uit de toon vielen. Iedereen blijft 'eeuwig klein' als je maar getriggerd wordt om het spelend element in jezelf toe te laten.

 

We genoten, speelden, bewonderen en waren verwonderd. Een echt aanrader!

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    riet viaene (maandag, 01 oktober 2018 09:47)

    De beelden tonen de verwondering en het genot van de jonge meisjes. Zeer mooie foto's. Schitterend