· 

liefde is alles

Ze vroeg voorzichtig of ze onze twee tortelduiven mocht fotograferen om haar portfolio over 'onvoorwaardelijke liefde' aan te vullen. Ze stuurde hiervoor een berichtje via instagram.

Zij is Sheila, een ongelooflijke lieve vrouw met een groot hart voor mensen met een beperking en het talent om het perfecte plaatje te schieten.

 

Zowel Pieter als Marie voelden zich al snel op hun gemak bij Sheila en wandelden samen met haar door het domein Baliekouter. Wij, de 'oudjes' lieten het drietal alleen wat alleen maar ten goede kwam van de spontaniteit en het comfortabel voelen.

Sheila nam de tijd voor het nemen van de foto, volgde het tempo van Pieter en Marie en liet deze beide glimwormen blinken in hun vel. De oprechte en eerlijke gevoelens die ze voor mekaar hebben, kon ze telkens prachtig in beeld brengen.

 

Dit is echt een voorbeeld van hoe we op ons zorgenpad heel mooie en oprechte mensen ontmoeten die ons een unieke kans aan bieden. Dikke dank je wel Sheila van www.smileandfriends.be. We koesteren enorm deze pareltjes.

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Leen Chiers (vrijdag, 19 mei 2023 07:24)

    Zalige foto's!! Zo mooi om te zien, zo puur, zo authentiek, ze stralen! Supermooi vastgelegd door fotografe Sheila ❤
    Liefde is inderdaad alles!
    xx